Frågor och Svar

 

Frågor om mediciner

Varför är priserna låga i ert apotek?

Vi spenderar inte stora summor pengar på hyra av kommersiella lokaler i det högt trafikerade områden och på reklam och marknadsföring. Vi samarbetar direkt med tillverkare för att undvika extrakostnader från mellanhands företag.

Hur garanteras kvaliteten på läkemedel och frånvaron av förfalskningar?

Vi arbetar inte med mellanhänder, utan bara direkt med så välkända företag som: Pfizer, Eli Lilly, Bayer, Ajanta Pharma, Roche, Menarini. Alla läkemedel har genomgått strikta tillverknings kontroller och är godkända av regeringen för försäljning. Vi är alltid redo att tillhandahålla alla nödvändiga intyg om kvalitet och säkerhet för de sålda läkemedlen.

Är läkemedlen från ert apotek lagliga?

Ja. De aktiva ingredienserna både i märkes läkemedel och generiska är godkända av US Food and Drug Administration.

Är de potens läkemedlen ni säljer beroendeframkallande?

Nej! Beroende orsakas endast av mediciner som påverkar hjärnans eller centrala nervsystemets funktion.

Våra läkemedel för återkomst av en erektion fungerar fullständigt med andra delar av kroppen och om de orsakar en vana, är det bara psykologiskt. Det förekommer extremt sällan och passerar snabbt så snart patienten inser att han har blivit botad och nu kan hantera perfekt på egen hand.

Vad är en generisk?

Företagets uppfinnare utvecklar ett nytt originalläkemedel, patenterar det, producerar och säljer det sedan. Ingen har rätt att producera en liknande medicin. När de exklusiva rättigheterna till ett läkemedel löper ut börjar andra läkemedelsföretag producera läkemedel med samma aktiva ingrediens, men under ett annat namn. Sådana läkemedel förenas av ett gemensamt koncept – "generiska".

Varför är generiska billigare än märkes läkemedel?

Generiska tillverkare använder en färdig formel och lokaliserar produktion i länder med låg kostnad för arbetskraft, till exempel Indien. Det finns inget behov av att spendera pengar på forskning och uppfinningen av en aktiv ingrediens, eftersom den ursprungliga källan gjorde det för dem. Därför ingår endast produktionskostnader i priset på en generisk.

Varför skiljer namnet på tabletten från varumärket?

Namnet graverat på tabletten är antingen ett förkortat namn på den aktiva ingrediensen och dess dosering eller innehåller logotypen och tillverkarens namn.

Kan ni hjälpa till att hitta ett läkemedel?

Ja. För att göra det lättare för dig att göra ditt val har vi konsulter som är redo att svara på dina frågor. Vi erbjuder också testsatser med vilka du kan utvärdera den terapeutiska effekten och välja nödvändigt läkemedel baserat på det.

Frågor om beställning

Kan jag beställa läkemedel utan full registrering på webbplatsen?

Alla beställningar är endast tillgängliga via ditt personliga konto. Utan att registrera sig på webbplatsen med tillhandahållande av relevant och sanningsenlig personlig information, är ett köp på webbplatsen omöjligt.

Har ni åldersbegränsning?

Vi säljer inte produkter till personer under 18 år

Behöver jag ett recept för att köpa?

Vi är redo att sälja läkemedlet utan att presentera läkares recept. Vi rekommenderar dock starkt att du genomgår en preliminär medicinsk undersökning. Baserat på resultaten, besök kliniken för att se till att du inte har några begränsningar för att ta det valda läkemedlet.

Kan jag beställa om igen baserat på föregående beställning?

Ja. Du kan upprepa din beställning. Var dock försiktig och dubbelkontrollera all nödvändig information såsom frakt adress, betalningsmetod, dosering och kvantitet av läkemedlet.

Hur kan jag avbryta min beställning?

Du kan avbryta beställningen när som helst innan den skickas. Om beställningen har skickats, kontakta vår supporttjänst. Alla retur och avbokningsvillkor finns på sidan Garanti och Returer.

Kan jag ändra min beställning eller få en återbetalning för den?

Först innan beställningen skickas. Läkemedel som levereras i korrekt presentation kan inte bytas ut eller returneras.

Betalningsfrågor

Hur kan jag betala för mitt köp?

Du kan betala för din beställning på ett bekvämt sätt: Visa och MasterCard eller använda en banköverföring. Vi sparar din önskade betalningsmetod i ett säkert system för framtida beställningar.

Vad är syftet med betalningen när man betalar via banköverföring?

Syftet med betalningen kommer att vara neutralt. Ingen kommer någonsin att gissa vad du har köpt.

Vad är proceduren för att ta ut pengar från mitt kreditkort?

Så snart du har slutfört din beställning, kommer information om den direkt till vårt behandlingscenter. Efter bearbetning dras pengarna. Det kan ta från några sekunder till ett par timmar. Det beror inte bara på hastigheten på orderbekräftelsen, utan också på skiftningarna i din banks arbete.

Vad kan vara orsakerna till ett betalnings avslag?

Se till att du har lämnat korrekt information om dina bankuppgifter samt annan information om betalningen, att du har tillräckligt med pengar på kortet och dess typ gör att du kan göra den betalning som krävs för ett köp på vår webbplats.

Frågor om leveransen

Hur snabbt börjar ni konsolidera beställningen efter betalning?

Omedelbart efter betalning, eftersom alla mediciner är tillgängliga. Konsoliderings tiden tar högst en dag, utom för helgdagar och helger.

När får jag min beställning?

Det beror på vilken typ av leverans som valts. Alla typer, hastighet och kostnad visas i kassan. Vanligtvis är leveranstiden 4 till 13 arbetsdagar.

Har ert apotek hemleverans?

Vi har absolut anonym snabb leverans över hela landet. Till exempel kan en beställning föras till kontoret, till ditt hem eller till dina vänner.

Vart ska man gå om förpackningen är skadad eller saknas?

I händelse av brott mot förpackningens eller beställningens integritet kan du räkna med återbetalning. För att göra detta måste du kontakta vår tekniska support.

Vad händer om jag inte har fått mitt paket?

Kontakta oss omedelbart. Vi kommer att göra vårt bästa för att spåra din beställning. Om paketet av någon exceptionell anledning inte hittas, skickar vi en liknande produkt på vår egen bekostnad.

Frågor om sekretess

Hur ser paketet ut?

Din beställning kommer att levereras i neutral förpackning utan apotekets markeringar och andra logotyper. Detta görs så att ingen utom du vet om innehållet i paketet.

Garanterar ni sekretessen för beställningen?

Alla informations skyddsregler listas på sidan Integritetspolicy. Vi garanterar att information om dig inte kommer till tredje parter, förutom som beskrivs i lagen. Endast du och operatören som behandlar begäran vet om din beställning. Samtidigt är du själv ansvarig för säkerheten för åtkomsten till ditt personliga konto.

Hur exakt säkerställer ni säkerheten för mina personuppgifter?

För att skydda din konfidentiella information använder vi SSL Encryption, en teknik som är utformad för att göra åtkomsten till webbplatser mer pålitlig och säker. Med krypterings certifikatet kan man på ett tillförlitligt sätt skydda trafiken som överförs av användarens webbläsare till vår webbresurs med HTTP protokollet.

För att visa att den överförda informationen är säkert krypterad kommer de flesta webbläsare att visa en liten ikon i form av ett “lås” eller “nyckel” bredvid adressen till vår webbplats.

När överför ni information till tredje part?

Endast i de fall som beskrivs i lagstiftningen, i bestämmelserna i Användaravtalet och för korrekt debitering av de medel som krävs för att betala för beställningen.