Generisk Levitra

 • Tillgänglighet

  Ja

 • Leverans

  4-7 Arbetsdagar

 • Betalningsmetod

  Kreditkort, Banköverföring img

Navigering

Vill du spara och köpa tabletter mot impotens billigt och receptfritt? Att få kvaliteten och säkerheten av Vardenafil till ett rimligt pris är ganska verkligt. Beställ Generisk Levitra i online apotek och spara kostnader på mediciner istället för din hälsa! Potens läkemedlet eliminerar framgångsrikt problem med erektion i 6-8 timmar, och du kommer att känna viriliteten redan 25-60 minuter efter att du har tagit tabletten. Läkemedlet tas för behandling av alla former av impotens hos vuxna män.

10 Läsplatta
+ 2 BONUS

€ 62.10

20 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 94.50

30 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 134.10

40 Läsplatta
+ 6 BONUS

€ 148.50

60 Läsplatta
+ 8 BONUS

€ 205.60

80 Läsplatta
+ 10 BONUS

€ 243.20

100 Läsplatta
+ 20 BONUS

€ 303.10

Funktioner hos Generisk Levitra

Högkvalitativ sammansättning

Generiska innehåller Vardenafil — aktiva ingrediensen i original medicinen Levitra från läkemedelsföretaget Bayer. Vardenafil är godkänd i Europeiska unionen och är tillsammans med Sildenafil och Tadalafil en av tre mest kända PDE5 hämmare (European Medicines Agency).

Kraftfull effekt av Vardenafil

Generisk Levitra börjar verka efter 30-60 minuter och fortsätter att verka i cirka 6 och ibland 8 timmar. För att aktivera den måste du ha en naturlig sexuell upphetsning.

Aktiva ingrediensen som skapats av tyska forskare studeras noggrant. Till exempel i studien som involverade 29358 patienter med erektil dysfunction som fick Vardenafil 20 mg. Under det storskaliga experimentet har det visat sig att penetrations försöken i vagina lyckades med 94.9%; erektion av penis under samlag inträffade hos 87.7% av patienterna.

"Terapi med Vardenafil ökar varaktigheten av erektionen som leder till ett framgångsrikt sexuellt samlag hos män med erektil dysfunktion.

The International Journal of Clinical Practice"

Fördelar med online beställning

Original läkemedel

Marknaden för online apotek är full av förfalskningar. Medicinal and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) uppger att försäljningen av förfalskningar i Europa under de senaste fem åren uppgick till cirka 56 miljoner euro. Till skillnad från den legala generiska har förfalskningar i sin sammansättning ingen patenterad aktiv ingrediens eller dess koncentration är så låg att den inte kommer att ha någon effekt.

Regeringarna har gjort olika försök att få ordning till detta område. Till exempel tillät de brittiska myndigheterna försäljningen av Viagra receptfritt i vanliga apotek. I Polen kan du sedan 2016 fritt köpa en lokal generisk mot erektil dysfunktion.

I Sverige kan du få en äkta Vardenafil genom att köpa Generisk Levitra på webbplatsen hos vårt online apotek. Detta är inte en förfalskning eftersom läkemedlet innehåller en licensierad kraftfull aktiv ingrediens Vardenafil i samma mängd som i de ursprungliga tabletterna från Bayer.

Ekonomiskt pris

Kom ihåg att för låga priser är det första tecknet på ett orättvist apotek som säljer utgångna mediciner eller förfalskningar. Om du vill få inte bara äkta utan också prisvärd Vardenafil köp Generisk Levitra billigt i vårt online apotek. Vad vi gör för att hålla priset så lågt som möjligt:

 • Vi utforskar dagligen den europeiska och världsmarknaden för det mest fördelaktiga erbjudandet;
 • vi bygger direkta relationer med leverantörer och tillverkare av läkemedel som gör det möjligt att delta i kampanjer;
 • vi använder ett unikt logistiksystem som inte bara säkerställer snabb leverans utan också gör det möjligt att undvika onödiga utgifter som påverkar läkemedelskostnaderna.

Tillgänglig receptfritt

Du behöver inte besöka medicinska kliniker och utsätta dig för risken för farliga virussjukdomar. Dessutom, om läkaren skriver ut ett recept, kommer det sannolikt att vara ett dyrt märkes läkemedel. Du behöver inte gå till ett apotek där du kan möta olika infektioner. Vi hjälper dig att undvika sådana problem och är villiga att sälja online motsvarigheter av Levitra receptfritt.

Men vi rekommenderar: om det finns en möjlighet till primär medicinsk konsultation är det nödvändigt att göra det. Medicinsk undersökning är nödvändig för en korrekt diagnos.

För att våra kunder ska ha full kunskap publicerar vi inte bara fördelarna med läkemedlet utan också dess biverkningar. Om du inte har någon möjlighet att besöka en läkare så är köp av Generisk Levitra receptfritt din väg ut!

Gratis leverans i Sverige

Vi är här för att göra din behandling prisvärd! Därför är vår leverans alltid gratis. Oavsett köp belopp. Du behöver inte längre spendera ledig tid på att gå runt i apoteken för att leta efter nödvändiga läkemedel. Läkemedel själva kommer till ditt hus.

200 € — det är det lägsta beställningsbeloppet som många apotek inom EU kommer att begära för inga pengar för frakt. Beställ Generisk Levitra med online beställning och medicinen kommer snart till adressen via snabb leverans. Gratis!

Vill du inte sitta hemma och vänta? Beställ läkemedel på kontoret eller på gymmet. Tänk på var du vill få ditt köp. Vi tar den till alla ställen, till och med den mest avlägsna delen av landet.

Upprätthållande av sekretess

Betala på det sätt som är bekvämt för dig

Det behöver inte bara vara kontant € som du ger till kuriren utan också kontantfri betalning med kreditkort eller banköverföring.

Oavsett vilken metod du väljer är betalningens integritet garanterad. Budmannen vet inte exakt vad han har fört till dig, och med banköverföringen kommer pengar överföringens neutrala syfte att anges.

Få läkemedel i ett omarkerat paket

Möjlighet att köpa medicin är ett idealiskt val för män som vill hålla hemligt om sina hälsoproblem.

När du har beställt ett potens läkemedel kan vi omedelbart börja skapa en order. Läkemedlet kommer att vara i en inbrottssäker, icke genomskinlig förpackning. Paketet kommer inte att innehålla namnet på läkemedlet eller apoteket eller reklam inskrifter. Det kan till och med tas emot av din familj eller vänner. Ingen kommer att gissa vad som finns inuti.

Beställ anonymt

Vi garanterar att all information du tillhandahåller när du köper läkemedel med Vardenafil inte tillhör tredje part. Leveransadress, bankkontonummer, läkemedlets namn — allt detta kommer att finnas kvar mellan dig och operatören som hanterar dina data.

Lagligheten av köpet

Generiska med Vardenafil i sammansättningen av Levitra finns tillgängliga i landet ganska lagligt. Forskarnas utveckling har klarat alla nödvändiga tester om effektivitet och säkerhet. Läkemedlet är mycket populärt på den internationella marknaden. Samtidigt är det omöjligt att hitta Generisk Levitra i Svenska apotek. Detta beror på en lång byråkratisk registrering av alla nya läkemedel.

Indiens största koncern Ajanta Pharma, tillverkaren av Generisk Levitra, garanterar tillgängligheten av märkets aktiva ingrediens och fullständig säkerhet för läkemedel till kroppen. Trots detta kan du köpa generiska i Sverige endast online.

Minsta skillnad till originalet

Lite skillnader mellan generiska läkemedel och varumärkes läkemedel är tillåtna, men de påverkar inte verkan eller säkerheten. Den aktiva ingrediensen och dess koncentration måste vara identisk med originalet vilket garanterar effektiviteten i behandlingen.

Kvalitetscertifikat

Generiska är lagliga och certifierade produkter med en fullständig uppsättning dokument för överensstämmelse med kvalitet och säkerhet. Den aktiva ingrediensen i ett sådant läkemedel ska godkännas för användning i Europeiska Unionen.

Viktigt att förstå att ju större tillverkare, desto fler olika tester genomgår de tillverkade produkterna. Förutom kvaliteten på generiska som sådan så godkänner FDA också produktionsanläggningar för läkemedelsföretag. Till exempel har koncernen Ajanta Pharma i Indien 2 godkända produktionsanläggningar, så att produkter lagligt säljs i mer än 30 länder runt om i världen.

Varför är kostnaden för generiska lägre

Skillnaden i pris är förknippad med olika kostnader för tillverkare av läkemedel som levererar märkes läkemedel till apotek. Att skapa ett nytt läkemedel är mycket dyrt. Läkemedelsföretagens utgifter vid lanseringen inkluderar kostnaderna för:

 • syntes av den aktiva substansen;
 • forskning om effektivitet och säkerhet;
 • reklam, marknadsföring.

Det är tillräckligt för tillverkare av generiska ämnen att tillhandahålla data om vetenskapliga experiment som tidigare gjorts och att inte investera i ny forskning. De behöver inte heller avsätta stora summor för marknadsföring eftersom det märkta läkemedlet redan är ett välkänt varumärke.

"WHO ledarskap ser generiska med garanterad kvalitet som ett sätt att pris kontrollera läkemedel och stöder därför deras produktion och distribution.

World Health Organization"

Jämförelse av priser i Sverige

En enkel jämförelse av priser i apotek på Generisk Levitra och original läkemedlet bevisar riktigheten av våra ord — en motsvarighet är mycket billigare. Att sortera ut hundratals försäljningsförslag på Internet är dock ganska svårt. Många online apotek tillkännager låg kostnad på mediciner som ofta säljer farliga förfalskningar.

Trots den imponerande pris skillnaden med det märkta läkemedlet kan generiska inte kosta för billigt eftersom det bygger på en dyr aktiv ingrediens. För att hjälpa dig att navigera jämförde vårt apoteks specialister priser på varumärkes läkemedlet och Generisk Levitra i de största online apoteken i Sverige.

Antal tabletter i ett paket

Generisk Levitra

Original Levitra

10

6.51 €

9.641 €

20

5.12 €

9.24 €

32

4.79 €

8.11 €

Vad som är viktigt att veta när man tar läkemedlet

Doseringar

Regler för tillämpning

Vardenafil kan tas utan hänsyn till måltiderna. Samtidigt kan början av läkemedelsverkan försenas om maten är för fet. Undvik kombination med grapefrukt och grapefruktjuice. Alkohol är bäst att begränsa eftersom etanol kan öka risken för biverkningar.

Varningar

Ta inte generiska om du har:

 • allvarlig leversjukdom eller njursvikt i slutstadiet;
 • lågt blodtryck;
 • har haft en stroke eller en hjärtattack under de senaste sex månaderna;
 • instabil angina;
 • ärftliga synproblem;
 • allergi mot komponenterna.

Motsvarigheter till Levitra kan inte tas tillsammans med svampdödande läkemedel, HIV proteashämmare, guanylatcyklas stimulerande medel och läkemedel mot hypertoni.

Biverkningar

Ett av de vanliga symtomen som cirka 16 av 100 har är huvudvärk. Mindre vanliga: rhinorré, matsmältningsbesvär, yrsel, rodnad i ansiktet och halsen.

I de flesta fall försvinner de inom några timmar efter intag av generiska. Än mer sällan klagade patienterna på ringande öron eller plötslig hörselnedsättning, arytmi, andnöd, bröstsmärta. Det är ytterst sällsynt att en allergisk reaktion inträffar.

Recensionsform

Rekommendation:

Vänlig webbplats:

Leverans:

Pris / Kvalitet:

Namn:

Beställningsnummer:

Recension:

Ange symboler i bilden