Generisk Zyban

 • Tillgänglighet

  Ja

 • Leverans

  4-7 Arbetsdagar

 • Betalningsmetod

  Kreditkort, Banköverföring img

Navigering

Rökning leder till hjärtsjukdomar, lungcancer, diabetes och erektions problem. Men till och med bid insedda hälsorisker lyckas inte alla eliminera rökvanan. I detta fall hjälper Zyban — ett kraftfullt läkemedel för att bekämpa cigarettberoende. Läkemedlet innehåller, till skillnad från andra produkter, inte nikotin och tillverkas på basis av antidepressiva Bupropion hydrochloride. Tack vare detta är processen att sluta röka lätt utan stress och obehagliga symtom. Testa inte din viljestyrka! Köp bara tabletter och säg adjö till nikotin för livet.

30 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 55.00

60 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 105.00

90 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 155.00

120 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 205.00

Köp Zyban lönsamt

Vi bryr oss om din hälsa och erbjuder medicin för att sluta röka Zyban med Bupropion till ett mest attraktivt pris!

För det första är kostnaden för läkemedel på Internet lägre än i vanliga apotek eftersom det inte finns något behov av att hyra dyra försäljningsområden med displayfönster, utomhusreklam osv.

För det andra, genom att arbeta direkt med tillverkningsföretag, utan att betala för förmedlarnas tjänster, kan vi få bra inköps priser.

För det tredje, genom att rimligt optimera våra kostnader har vi råd att inte göra stora prishöjningar som tjänar på försäljningsvolymer. Som ett resultat har vårt online apotek konkurrenskraftiga läkemedelsmarknads priser – vårt bidrag till prisvärd behandling för nikotinberoende i Sverige.

Zyban tabletters receptfritt

I vårt online apotek kan du köpa Zyban receptfritt eftersom det är ett läkemedel vars effektivitet och säkerhet har studerats och bevisats upprepade gånger. Zyban tabletter med den aktiva ingrediensen Bupropion hydrochloride ingår i listan över läkemedel som är godkända för försäljning och användning i Europa (Europeiska Läkemedelsmyndigheten). https://www.ema.europa.eu/en/documents/psusa/bupropion-list-nationally-authorised-medicinal-products-psusa/00000461/201512_en.pdf

Innan du använder läkemedlet med Bupropion måste du läsa reglerna för att ta, dosera och vanliga biverkningar. Och om möjligt, kontakta din läkare för att utesluta kontraindikationer.

Plussidor Bnrederi

Enkel beställning

För att beställa Zyban på vår webbplats – behöver du ett par minuter! Beställnings formuläret behöver information om:

 • mängden tabletter;
 • kontaktinformation;
 • postadress;
 • betalningsinformation.

Integritetsgaranti

Den personliga information som du lämnar på vår webbplats är krypterad och kan inte överföras till tredje part. Detta görs i enlighet med gällande dataskyddslagar i Sverige. Personlig information används för att förbättra kundservicen.

Gratis leverans

Betala bara priset på Zyban, så skickar vi det gratis! Varje beställning av något läkemedel för vilket belopp som helst kommer att skickas för 0 €. Samtidigt spelar det ingen roll för oss var du bor och hur långt din adress är från stadens centrum.

Zyban tabletters effekt

Handlings mekanismen för Zyban baserad på Bupropion hydrochloride är mycket enkel: den aktiva substansen förhindrar neutralisering av noradrenalin och dopamin i kroppen, som också kallas "njutnings hormoner". Med en kraftig minskning av nikotin upplever rökaren allvarliga abstinenssymtom. Genom att använda ett läkemedel med, Bupropion, för att sluta röka får du det hormonella stödet du behöver för att blockera oönskade effekter.

Läkemedlet har uttalade terapeutiska egenskaper och eliminerar cigarettberoende samtidigt som det har ett antal av ytterligare fördelar.

Det hjälper till att kontrollera kroppsvikten

Rädslan för extra kilo är en av de största rädslorna när du slutar med cigaretter. Den aktiva ingrediensen Bupropion hjälper till att sluta röka genom att undertrycka den ökade aptiten i processen att bli av med nikotin. Din vikt kommer att förbli oförändrad.

Det elliminerar depression

Under processen med att sluta röka uppträder depression, nervösa sammanbrott, sömnlöshet och andra neurologiska plågor. Bupropion, som är en atypisk antidepressiva, undertrycker dåligt humör och hjälper dig att överleva stressfritt processen med avskedet från cigaretter.

Det gör att du kan ha en aktiv livsstil

Du riskerar inte längre andnöd som vid rökning. Stressen på hjärtat minimeras. Köp Zyban tabletter och träna för hälso fördelar.

Instruktioner för användning

Den vanliga cykeln för behandling varar i 7 till 9 veckor. Efter 30 dagar från det ögonblick då den första tabletten tagits avtar symtomen av fysiskt beroende. Efter tre månader ökar chansen att sluta röka två gånger eller tre gånger, och patientens psykologiska anknytning till tobak minskar plötsligt.

Doseringar av Bupropion

För den första veckan tas läkemedlet varje dag, en tablett i en dos av 150 mg. Därefter ökas doseringen till 2 tabletter. För att konsolidera resultatet kan läkaren rekommendera att upprepa behandlingen. I detta fall börjar behandlingen fyra veckor efter slutet av föregående cykel. Det är bättre att ta läkemedlet före måltid och inte i något fall kombinera det med alkohol.

Biverkningar av Bupropion

Vid allvarligt nikotin avbrott är torr mun och sömnstörningar möjliga. Det finns också en risk för yrsel, illamående, diarré, trötthet, förstoppning, suddig syn, ökad svettning, obehaglig smak i munnen och buksmärta.

Kontraindikationer för Bupropion

 • epilepsi, kramper;
 • matsmältningsstörningar, anorexi, bulimi;
 • ta antidepressiva medel eller lugnande medel;
 • hjärnskada;
 • diabetes mellitus;
 • hjärtsjukdomar, högt blodtryck;
 • njurpatologier;
 • bipolär sjukdom;
 • ålder under 18 år.

Recensionsform

Rekommendation:

Vänlig webbplats:

Leverans:

Pris / Kvalitet:

Namn:

Beställningsnummer:

Recension:

Ange symboler i bilden