Levitra

Levitra är ett starkt potensmedel

Köp ett säkert läkemedel av en ny generation privat, online och receptfritt

 • img Beställ enkelt på 3 minuter
 • img Original läkemedel och generiska
 • img 100% integritet
 • img Säker aktiv substans
 • img Receptfritt
Jämför droger och priser

Köp Levitra online

I katalogen hos vårt online apotek presenteras det effektiva potensmedlet Levitra som säljs utan recept. Det förbättrar den manliga sexualiteten; det hjälper till att ta bort erektil dysfunktion och öka självförtroendet. Medicinen finns i flera varianter.

Levitra Original

Levitra Original

Levitra Original

Den ursprungliga tyska produkten från företaget Bayer som ger blodflöde till penis och säkerställer en kraftfull, lång erektion. Effekten manifesteras inom 30-60 minuter och varar upp till 5 timmar. Doseringarna är på 5, 10 och 20 mg. Den aktiva substansen är Vardenafil.

4 Läsplatta
+ UTAN BONUS

€ 41.40

8 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 79.20

12 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 118.80

16 Läsplatta
+ 8 BONUS

€ 148.50

20 Läsplatta
+ 8 BONUS

€ 179.10

ALLA PRISER FÖR Levitra Original

Levitra Generika

Levitra Generika

Generisk Levitra

Ett medicinskt läkemedel som är baserat på Vardenafil, en motsvarighet med ett lägre pris. Potensmedel Levitra Generisk hjälper till att hantera erektil dysfunction, det är anmärkningsvärt för dess milda men långa effekt som varar i upp till 8 timmar.

10 Läsplatta
+ 2 BONUS

€ 62.10

20 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 94.50

30 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 134.10

40 Läsplatta
+ 6 BONUS

€ 148.50

60 Läsplatta
+ 8 BONUS

€ 205.60

80 Läsplatta
+ 10 BONUS

€ 243.20

100 Läsplatta
+ 20 BONUS

€ 303.10

ALLA PRISER FÖR Generisk Levitra

Cialis Soft Tabs

Cialis Soft Tabs

Levitra Super Active

En annan högkvalitativ generisk av Levitra som verkar på basis av den aktiva substansen Vardenafil. Doseringarna är på 5, 10 och 20 mg. Den kännetecknas av en snabb effekt: du kommer att vara redo för fantastiskt sex på bara 15 minuter. Effekten varar i upp till 30-36 timmar.

10 Läsplatta
+ 4 BONUS

€ 67.50

30 Läsplatta
+ 6 BONUS

€ 112.50

60 Läsplatta
+ 10 BONUS

€ 179.10

90 Läsplatta
+ 18 BONUS

€ 229.50

ALLA PRISER FÖR Levitra Super Active

Vet du inte vad du ska köpa? Välj från bästsäljarna

Pålitligt online apotek med 100% konfidentialitet

ED läkemedel är mer praktiska att köpa online — du behöver inte spendera tid på att besöka apoteket och uthärda en obekväm diskussion om intima problem med en farmaceut framför okända köpare. Vi har skapat ett bekvämt apotek där du kan beställa potensmedel Levitra online på 3-4 minuter. Läkemedel levereras i ett ogenomskinligt paket utan identifierings etiketter, slagord eller adresser. Du kan betala med kreditkort eller via banköverföring.

Vårt apotek är det enklaste alternativet för att köpa Levitra i Sverige. Vi har alltid både den ursprungliga Levitra i den klassiska dosen på 20 mg till ett attraktivt pris och säkra generiska baserade på Vardenafil. Alla läkemedel beställs direkt från tillverkaren; därför garanterar vi kvaliteten samt en lönsam kostnad. Vi har samlat de bästa erbjudandena från läkemedelsföretag för att lösa dina problem och för att ta ditt sexliv till en ny nivå.

Hur mycket kostar Levitra: det bästa priset i Sverige

Vi erbjuder originalprodukter och generiska för erektion för ett tillgängligt pris som inte skadar din budget. Detta är inte ett marknadsföringstrick, hos oss är kostnaden verkligen mer lönsam än på marknaden, och här är varför:

 • img Vi säljer online — det finns inga hyreskostnader och vi hanterar färre anställda;
 • img Beställningar utan recept minskar även bördan på personalen;
 • img Vi samarbetar direkt med tillverkarna av produkterna och sparar på mellanhänder;
 • img Vi erbjuder regelbundna kunder rabatter och bonusar.

Levitra receptfrittoch 8 fördelar med att beställa på nätet

img
1. Bekväm betalning

Betala med ett bankkonto för att bibehålla integriteten

img
2. Stort urval

Det finns alltid både original Levitra och de generiska med en liknande effekt

img
3. Detaljerade beskrivningar

Vi publicerar information om farmakodynamiken för varje medel på webbplatsen, deras skillnader och egenskaper

img
4. Doserings alternativ

Det finns både den populäraste Generisk Levitra 20 mg till ett fyndpris och andra doseringar och förpackningar

img
5. Testprover

Förekomsten av testprover gör att du kan testa effekten av läkemedlet och välja det bästa alternativet

img
6. Inga personliga kontakter

Beställning och rådgivning sker anonymt

img
7. Receptfritt

Vi frågar inte din läkares åsikt, men det rekommenderas starkt att konsultera om det finns ett antagande om hälsoproblem

img
8. Garanterade resultat

Alla läkemedel som erbjuds har bevisad effekt vid behandling av erektil dysfunction

img

Levitra receptfritt

Att beställa

Rekommenderas inte av marknadsförare utan av läkare: 5 expertutlåtanden om Levitra

Sexuell hälsospecialist

Att ta medicinen för att förbättra och stärka potensen är normalt för män i alla åldrar. Vi lever i en värld med oändlig stress, mat av dålig kvalitet och en stillasittande livsstil. Det är inte överraskande att blodcirkulationen under dessa förhållanden förvärras (dvs. blodet rusar svagt till den kavernösa vävnaden hos penis) och libido minskar. Du kan göra dig själv en stor tjänst om du beställer Levitra eller dess motsvarigheter på apoteket. Se bara till att det är säkert − köp läkemedlet i ett pålitligt apotek.

Androlog

Erektionssvikt framkallar en rad problem och patologier i mannens urogenitala system. För att åter introducera sex med lång kvalitet till livet och med det även mannens hälsa, rekommenderar jag patienter läkemedel som innehåller Vardenafil. Detta medicinska ämne absorberas snabbt och börjar verka inom 15 minuter. Det är hälsosamt för reproduktionsorganen, förbättrar blodcirkulationen och ger en rusning av blodet till penis och har en återställande effekt på hela kroppen.

Gynekolog

Det är allmänt accepterat att potensproblem endast påverkar män. Men medicinsk forskning tyder på att brist på regelbundet sex även skadar kvinnors hälsa. Om din partner har tappat intresset för sexlivet, eller inte kan göra dig lycklig som tidigare, diskutera med honom köpet av specialläkemedel. Till exempel hjälper Levitra alla utan undantag och har ett mycket angenämt pris. Det viktigaste är att beakta reglerna för terapin och att inte överskrida doseringen.

Psykolog

Förhållanden mellan många par bryts upp, när bra sex blir en sak av det förflutna. Ofta är orsaken till detta banal erektil dysfunktion. Det orsakar en hel rad problem. Jag rekommenderar par att diskutera användningen av ED läkemedel baserade på den aktiva substansen Vardenafil. Till exempel att köpa potensmedlet Levitra online. Detta är det snabbaste sättet att tända lågan igen och glömma de sexuella problemen.

Kardiolog

Potensläkemedel återger sex med kvalitet till mäns liv, men glöm inte hjärtat − lång erektion utan förberedelse är en mycket seriös börda. Därför bör man ta ett ordentligt tillvägagångssätt för valet av läkemedel och klargöra kontraindikationer. Till exempel så rekommenderas läkemedel med den aktiva substansen Vardenafil faktiskt inte till personer som nyligen har haft en hjärtattack, som lider av angina pectoris eller har andra hjärtproblem. Rådgör med din hjärtspecialist och kontrollera om det finns några medicinska kontraindikationer. Även om du har ett friskt hjärta, överskrid inte den maximala dagliga dosen och ta inte tabletter tillsammans med alkohol.

img

Levitra: Huvudinformation om läkemedlet

Levitra sortimentet är läkemedel för förstärkande av potens, hjälper till att bli av med den svaga erektionen och förbättra den sexuella förmågan. På basis av dess effekt är den aktiva substansen Vardenafil. Den stimulerar blodcirkulationen, och resultatet är ett starkt blodflöde till de ihåliga kroppsdelarna och långvarig sexuell spänning. Prislistan för Levitra är mycket attraktiv − från 2.5 € per tablett.

Tabletterna tas oavsett måltid. Klassiska doser är på 5, 10 och 20 mg. Rekommenderad primär dos av Levitra är 10 mg. Minskas eller ökas vid behov. Maximal daglig dosering är 20 mg, och får inte överskridas. Kombinera den inte med andra potensmedel.

Om du tar tabletter parallellt med erytromycin, ketokonazol, itrakonazol, begränsa din dagliga dosering med upp till 5 mg, med detta bör dosen av ketokonazol och itrakonazol inte överstiga 200 mg. Läkemedel är delvis kompatibla med alkohol, men de kan sväljas med alkohol. Det är tillåtet att ta medicinen efter en fetthaltig måltid, met ett eller två glas vin och 100 gram av en stark dryck.

Effekten av något av de nämnda tabletterna börjar efter 15-60 minuter (beroende på sort) och varar upp till 36 timmar. Aktivitets toppen faller på timmen efter intaget av läkemedlet. Om intaget av tabletten kombineras med fet måltid börjar effekten senare.

Maximal sexualitet och fördelar för hela kroppen

Eventuella tabletter från det presenterade sortimentet hjälper inte bara att glömma bort erektil dysfunction utan har också en positiv effekt på mäns hälsa i allmänhet, avslappning och ger självförtroende. I samband med att läkemedlet tas förbättras blodcirkulationen.

Forskningsdata visar att patienter efter en månad med konstant läkemedelsanvändning och med stark erektionssvikt återställde sin virilitet till 100%. Medicinerna ökar könsorganens känslighet, så sex blir mer intensivt.

Läkemedlet hjälper också män som har en diagnos av "för tidig utlösning". Tabletterna förlänger den sexuella handlingen eftersom de försenar utlösning. Och med en doserings kedja ökar dess genomsnittliga varaktighet flera gånger. Dessutom reduceras återhämtning perioderna mellan sexuella kontakter till 10 minuter.

När bör man använda Levitra

Om ditt mål är säkert långt sex, ta en tablett ungefär en timme innan sexuellt samlag. Läkemedlet verkar endast när det sker sexuell upphetsning och fungerar tillsammans med sexuell stimulering.

Rådgör med din läkare, särskilt om du har hälsoproblem och behöver klargöra interaktionen med andra läkemedel. Kontraindikationer för användning av Levitra (för mer information se bipacksedeln i förpackningen):

 • under 18 år gammal;
 • samtidig applicering av kväveoxiddonatorer, nitrater, nitriter, alfa-adrenoblockerare, hämmare av CYP3A4, PDE5, HIV-proteas;
 • angina pectoris och akut hjärtsvikt;
 • problem med blodtrycket;
 • hjärtattack och stroke för mindre än 180 dagar sedan;
 • allvarlig leverdysfunktion;
 • njursjukdom i terminalstadiet som kräver hemodialys;
 • idiosynkrasi av Vardenafil och andra komponenter;
 • ärftliga degenerativa sjukdomar i cellvävnaden;
 • intag i samband med etanol (alkohol i stora mängder).

Vardenafil hjälper till att segra över erektionssvikten och återgå till dina normala sexuella handlingar i livet som båda parterna kommer att njuta av. Läkemedel baserade på Vardenafil är säkra — de är inte beroendeframkallande. Flyktiga biverkningar är möjliga:

 • yrsel och huvudvärk;
 • utslag och rodnad på huden;
 • dåsighet;
 • rygg- och ländryggssmärta;
 • nästäppa;
 • nedsatt syn och färguppfattning;
 • snabb hjärtfrekvens.

Beställa Levitra: lönsamt pris + enkel beställning

Har du sökt efter var du kan köpa Levitra i Sverige till ett attraktivt pris? Du har hittat det du behöver: i vårt apotek finns ett bra urval, bra prislista på Levitra och fullständig anonymitet.

Hur mycket kostar generiska och original droger? Priset för en tablett börjar från 2.5 euro. Hela beställningsprocessen tar mindre än 5 minuter.

img

img

Köp Levitra i Sverige

Att beställa

Levitra (Vardenafil) är ett effektivt läkemedel för kontinuerlig erektion

img

Vardenafil-baserade läkemedel förbättrar kvaliteten sexlivet efter det första intaget: erektil dysfunktion blir till historia, men självförtroendet återkommer. Detta är ett bra alternativ till Viagra (Sildenafil) och Cialis (Tadalafil):

 • Mindre biverkningar;
 • Snabbare verkan;
 • Verkar i upp till 36 timmar;
 • Kompatibel med alkohol;
 • Lämplig för äldre personer.

På vårt apotek så finns Levitra tillgängligt receptfritt med betalning genom Visa och MasterCard, samt via överföring till bankkonto. Snabbt, enkelt och konfidentiellt. Du kommer få alla önskade resultat utan obehag och risk för att avslöja personliga problem. Du kan köpa Levitra online och avsevärt förbättra kvaliteten på de intima relationerna.

5 kategorier av personer som drar nytta av att beställa läkemedel just nu

Ett mättat sexuellt liv har en positiv effekt på humöret och hälsan. Hos oss får du en beprövad och effektiv medicinering till ett mycket attraktivt pris. Vi rekommenderar beställning för:

 • män som upplever erektionsproblem på grund av konstant stress och utmattning;
 • män som står inför potensproblem på grund av åldersrelaterade förändringar;
 • män som önskar förlänga den sexuella akten och förbättra kvaliteten på sexlivet;
 • kvinnor vars partner har problem med upphetsning och behöver hjälp;
 • unga män för att få mer självförtroende i början av sexuella relationer.

Vi svarar på de
mest populära frågorna om Levitra

Inte en chans. Leverans arbetaren har ingen rätt att be dig om ett recept. Dessutom kommer han inte vara medveten om att han levererar ett ED läkemedel.

För att vi arbetar på nätet, utan recept och köper medicinerna direkt från produktionen.

Vi rekommenderar starkt att inte överskrida den maximala dagliga dosen av Levitra på 20 mg. Tro bara, dessa gram räcker för ett utmärkt resultat. Ta den inte samtidigt med alkohol. Äldre personer rekommenderas att ta högst 5 mg.

Ja, den generiska är ett kraftfullt läkemedel som även tar ditt sexliv till en ny nivå. Läkemedlen kännetecknas av närvaron av patentet och följaktligen dess pris. De är lika effektiva.

Nej, för alla som har problem med svag erektion. Det spelar ingen roll om du är 18 år eller långt över 60 år — korrekt dosering ger en livlig känsla av intimitet. Tabletterna kännetecknas av en mild påverkan och det lägsta antalet biverkningar bland PDE5-hämmare, så de är perfekta för äldre män.

Ja, detta är en av huvud fördelarna med denna produkten över andra ED läkemedel.

Nej det är de inte. Genom att ta läkemedlet låter kursen dig gradvis återgå till ett rikt sexuellt liv utan stimulanser

img

Levitra online till ett lönsamt pris

Att beställa