Generisk Propecia

 • Tillgänglighet

  Ja

 • Leverans

  4-7 Arbetsdagar

 • Betalningsmetod

  Kreditkort, Banköverföring img

Navigering

Androgen alopecia eller skallighet av "manlig" typ – är håravfall som leder till uppkomsten av kala fläckar i parietal och frontala områden i huvudet i det starkare könet. I Sverige är patologin vanlig bland män i alla åldrar, även i åldern 20-25. Håravfall leder till låg självkänsla, uppkomsten av komplex och svår depression.

Lyckligtvis kan den moderna medicinen erbjuda en effektiv och säker lösning på problemet. Beställ Propecia baserat på Finasterid – ett unikt läkemedel godkänt av specialister för behandling av androgenetisk alopeci hos män. Finasterid stimulerar aktivt hårtillväxt och förhindrar ytterligare håravfall. Det första synliga resultatet kommer att märkas om tre till fyra veckor! Genom att köpa Generisk Propecia i ett online apotek får du en säker seger över skallighet.

30 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 58.50

60 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 90.00

90 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 134.10

120 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 159.30

Prisvärt pris

Vi vill hjälpa våra kunder att bli av med alopecia och föreslår beställning av ett effektivt generiskt läkemedel till ett mycket lönsamt pris! För att göra lösningen av problemet med skallighet tillgänglig för alla män som lider av det, har vårt online apotek:

 • optimerat kostnaderna, till exempel, spenderar inte pengar på att hyra försäljningsområden med utställningar, utomhusreklam;
 • samarbetar direkt med tillverkare av läkemedel, samtidigt som vi får bra rabatter och förslag på köppriser
 • erbjuder kvalitets generiska som ett prisvärt alternativ till dyra original mediciner;
 • ger gratis bonusar för köp av mediciner: kunder får mer tabletter mot håravfall för samma pengar;
 • utför gratis leverans av medicinen för hårväxt, vilket gör att våra kunder kan köpa Propecia lönsamt.

Försäljning receptfritt

Det är omöjligt att få medicin med Finasterid receptfritt på apotek i Europa. Detta är endast möjligt när du beställer online. Det finns ett officiellt godkännande av den aktiva ingrediensen som används mot skallighet, utfärdat av Europeiska Läkemedelsmyndigheten. https://www.ema.europa.eu/en/documents/psusa/finasterid-list-nationally-authorised-medicinal-products-psusa/00001392/201708_en.pdf Många kliniska studier bevisar effektiviteten och säkerheten för Propecia.

Vi tar hänsyn till ovan nämnda faktorer och ger dig därför möjligheten att köpa Finasterid till ett billigt pris och receptfritt. Men det är bäst om du genomgår en preliminär medicinsk undersökning hos en läkare för att utesluta möjliga kontraindikationer för läkemedlets användning.

Gratis leverans

Vi erbjuder inte bara att köpa Propecia billigt utan också att leverera det gratis! Detta är en betydande besparing på köpet av läkemedlet. I andra online butiker måste du, utöver läkemedlets pris, också betala kostnaden för tjänsten för att skicka paketet. I vårt online apotek betalar du bara för läkemedlet mot håravfall med Finasterid, så skickar vi det för 0 €.

Läkemedlets unika handlings mekanism

DHT eller dihydrotestosteron är ett hormon som produceras av testosteron som påverkar hårsäckarna i huvudområdet negativt. Under påverkan av DHT försvagas de, minskar i storlek och förlorar förmågan att reproducera växt.

Inom en dag efter att ha tagit Propecia, sjunker nivån av dihydrotestosteron med 65 procent. På grund av detta saktar håravfallet och ny hårväxt börjar med en hastighet av 1 cm per månad.

Fördelar med att beställa Propecia online

 • Att beställa Finasterid mot håravfall är enkelt, snabbt och säkert! Du behöver inte leta efter nödvändiga läkemedel i lämpliga doser och mängder på apotek. Det räcker att besöka vår webbplats för att apoteket ska vara hemma.
 • Bara några klick och köpet är slutfört! Din beställning kommer att sparas på ditt personliga konto; detta kan enkelt upprepas utan att ange dina personuppgifter igen.
 • Alla stadier i köpet är konfidentiella! Personlig information lagras krypterad utan att överföras till tredje part. Betalningar har en neutral anledning och paketet packas i en osignerad, ogenomskinlig påse vid leverans.

Effekten av Finasterid mot håravfall

Det verkar vara en önskedröm – att ta tabletter och stoppa skallighet. Men för att det ska gå i uppfyllelse måste du bara beställa en generisk online. Tabletter eliminerar kala fläckar hos patienter i alla åldrar. Män 60-70 år gamla kan säkert behandlas med läkemedlet i frånvaro av kontraindikationer av hälsoskäl. Dessutom har Finasterid tabletter följande fördelar:

 • Hårförlust saktar ner i 88 procent av fallen (WebMd.com). https://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/hair-loss/qa/how-does-finasterid-propecia-work
 • Hår återställs hos cirka 66 procent av män.
 • Skalligheten försvinner jämnt: från kronan till pannans område.
 • Hårsäckarna förstärks.
 • Antalet kluvna toppar reduceras.
 • Håret får ett friskt utseende.

Användnings rekommendationer

Innan du får Finasterid, läs all nödvändig information om läkemedlet i tillverkarens instruktioner, på vår webbplats eller fråga en farmaceut. Högst en filmdragerad tablett tas dagligen, helst samma tid. Det är bäst att svälja den generiska med vatten eller juice, med undantag av grapefruktjuice.

Överskrid inte doseringen av Generisk Propecia. Detta ökar inte effekten från behandlingen utan provocerar bara risken för biverkningar. Den optimala behandlingen är 1 år och minsta är från 3 månader. Du kan inte ta pauser i intaget; annars måste kursen startas igen.

Försiktighetsåtgärd

Biverkningar

Minskad libido och minskat antal spermier kan förekomma. Oönskade konsekvenser såsom obehag och smärta i bröstet, urinering och obehag i testiklarna är extremt sällsynta. Sök läkarhjälp om du har en allvarlig allergisk reaktion. Symtom kan inkludera: hudutslag, klåda och svullnad, andningsproblem.

Vem är förbjuden från intag

 • män under 18 år;
 • med allvarliga skador på njurarna;
 • med infektioner i urinsystemet;
 • med lever insufficiens;
 • med endokrina sjukdomar;
 • med maligna tumörer;
 • med intolerans mot någon komponent i läkemedlet;
 • läkemedlet ska inte användas till kvinnor, särskilt under graviditet eftersom det kan orsaka en allvarlig hormonell obalans.

Recensionsform

Rekommendation:

Vänlig webbplats:

Leverans:

Pris / Kvalitet:

Namn:

Beställningsnummer:

Recension:

Ange symboler i bilden