Generisk Xenical

 • Tillgänglighet

  Ja

 • Leverans

  4-7 Arbetsdagar

 • Betalningsmetod

  Kreditkort, Banköverföring img

Navigering

Övervikt sänker kroppens immunitet, ökar risken för komplikationer under operationer och skador dramatiskt och minskar också livslängden och livskvaliteten avsevärt!

För att hjälpa människor som har testat alla typer av dieter, sport och andra viktminskningsmetoder till ingen nytta skapade Roches företag Xenical baserat på Orlistat 120 mg. Den aktiva ingrediensen Orlistat är en gastrointestinal lipas hämmare som förhindrar absorption av fett i maten. Som ett resultat av att du tar Xenical kommer du att kunna tappa upp till 4 kg övervikt per månad, vilket är det optimala, säkra tempot för viktminskning. Köp Orlistat i kompositionen av Xenical receptfritt och ta det säkra steget mot en frisk, mager kropp.

30 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 87.90

60 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 135.95

90 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 180.91

120 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 228.95

150 Läsplatta
+ 10 BONUS

€ 268.95

180 Läsplatta
+ NE BONUS

€ 309.95

Xenical (Orlistat) billigt

Vi vill hjälpa dig gå ner i vikt och erbjuda bantnings kapslar med Orlistat i komposition av Xenical till ett överkomligt pris!

Kostnaden för läkemedel i vårt online apotek är lägre än i klassiska läkemedels försäljningspunkter eftersom vi inte spenderar på att hyra dyra detaljhandels utrymmen med visningsskåp och utomhusreklam. Och direkt samarbete med läkemedelstillverkare gör att vi kan ha bra inköps priser.

Som ett resultat av en rationell kostnadsoptimering innebär att vårt online apotek inte gör stora påslag, vilket ger en vinst på försäljnings volymerna. Att kunna få Xenical lönsamt och med gratis leverans är vårt bidrag till överkomlig behandling för överviktiga i Sverige.

Beställ Xenical receptfritt

The Human Medicines Committee har beslutat att fördelarna med Xenical (Orlistat) tabletter i kombination med en måttligt hypokalorisk diet är högre än riskerna. Det rekommenderades att utfärda ett godkännande för försäljning för läkemedlet i Europeiska unionen 2008 (European Medicines Agency). https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/xenical

I 2009 godkände Europeiska Läkemedelsmyndigheten receptfri försäljning av läkemedlet.

Om du vill köpa Xenical receptfritt i Sverige kan du göra det lagligt i vårt apotek. När du tar hand om din hälsa rekommenderar vi att du konsulterar en läkare innan du använder läkemedlet.

Köpets anonymitet

Det är omöjligt att dölja övervikt för andra, men det är inte nödvändigt att avslöja för dem dina sätt att hantera det hatade fettet. Vi respekterar våra kunders önskan att hålla ordningen på kapslar med Orlistat för viktminskning en hemlighet som säkerställer anonymiteten i alla stadier av beställningen.

Enligt gällande lagstiftning lagras all personlig information i krypterad form och kan inte överföras till tredje part. Betalningar görs med ett neutralt syfte och kontakt och faktureringsinformation krävs endast för utförande och leverans av order. Överföringen av paketet är helt konfidentiellt och möjligt på fullsatta platser. Paketet är ogenomskinligt och har inga inskriptioner.

Bekväm beställning

Det tar bara några minuter att beställa ett läkemedel på vårt online apotek! Istället för att gå runt de närmaste försäljnings punkterna för läkemedel, fyll i några enkla formulär på vår webbplats så kommer viktminsknings läkemedlet att komma direkt till dig.

Välj antalet kapslar som är tillräckligt för behandlings cykeln, ange kontaktinformation och postadress för leveransservicen. För maximal bekvämlighet kan du använda betalningar som inte är kontanta med Visa och MasterCard samt banköverföring. Den här metoden sparar dig från att ta ut kontanter och behovet av att kontakta kuriren.

Garanti för läkemedels äkthet

Läkemedlets äkthet säkerställs genom att arbeta direkt med tillverkare av läkemedlen utan mellanhänder. Således är den minsta möjligheten att få läkemedel av otillräcklig kvalitet utesluten.

Alla läkemedel som levereras till vårt apotek har de nödvändiga certifikaten för kvalitet, äkthet och laglighet. Därför kan du helt säkert beställa medicinen med Orlistat hos oss.

Gratis leverans

Betala endast för medicinen med Orlistat, så levererar vi den med snabb leverans för 0 €! Kostnaden för att skicka beror inte på avståndet till adressen från centrum. Gratis frakt är ett bra sätt att spara pengar på ett köp men inte på din hälsa.

Effekten av Orlistat

Xenical från Roche's kombinerat med en måttligt kalorifattig diet har visat utmärkta resultat i behandlingen av fetma och övervikt. Dessa kategorier inkluderar män och kvinnor med ett kroppsmasseindex på 28 kg/m2. Även patienter med ett negativt svar på dietterapi lyckas gå ner i vikt med Orlistat upp till 4 kg per månad. De första resultaten dök upp så tidigt som 3 veckor efter början av behandlingen.

Naturlig bantning

Den aktiva ingrediensen Orlistat 120 mg blockerar lipas enzymet som främjar enkel absorption och nedbrytning av fetter som senare deponeras på sidorna, skinkorna och buken. Under behandlingen absorberas endast proteiner, vitaminer, kolhydrater, syror och mineraler. Och fett lämnar kroppen naturligt.

Sänker kolesterolnivån

Enligt Världshälsoorganisationen orsakas mer än hälften av alla hjärtattacker och cirka 20 procent av hjärtattacker av höga kolesterolnivåer. Resultaten av vetenskapliga studier har visat att Xenical (Orlistat) sänker lipoprotein nivån och normaliserar överskott av kolesterol (Annals of Pharmacotherapy). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31958967

Vikt bevarings garanti

Läkemedlet förhindrar återgivning av tappade kilogram. Återupptagande kroppsvikt (högst 25%) inträffade hos cirka 40% av patienterna. Så, även med ett återfall, förblev vikten mycket mindre än innan du tog läkemedlet.

Regler för intag

Val av dosering

Du måste ta en hård kapsel av generiska tre gånger dagligen med varje måltid med ett fullt glas vatten. Om måltiden hoppas över eller inte innehåller fett, kan läkemedlet hoppas över. Patienten bör följa en diet rik med grönsaker och frukter, bestående av mat med ett fettinnehåll på högst 30%. Behandlingen ska stoppas efter 12 veckor om viktminskningen är mindre än 5 procent.

Biverkningar

Sluta ta läkemedlet om du har en allergisk reaktion som andnöd, svullnad i tungan eller ansiktet eller utslag. Biverkningar inkluderar också: flatulens, fett utflöde från ändtarmen, diarré, dyspepsi, tyngd i buken, huvudvärk.

Kontraindikationer

 • kolestas;
 • kroniska absorptionsstörningar eller malabsorption;
 • individuell överkänslighet mot läkemedels komponenterna;
 • njursjukdomar;
 • graviditet och amning;
 • ålder under 18 år.

Recensionsform

Rekommendation:

Vänlig webbplats:

Leverans:

Pris / Kvalitet:

Namn:

Beställningsnummer:

Recension:

Ange symboler i bilden